28.2.09

Penny Black m.m.





Min kompis M. fyllde år här om dagen, och hon gratulerades med kortet ovan. Stämpeln är en Penny Black, som tillhör mina absoluta favoriter, för de är roliga och gör mej glad. En kisse i en tulpanbukett gör vem som helst glad.






Kortet ovan och kortet nedan gick till min lilla guddotter L. och hennes tvillingsyster M. när de för en vecka sedan firade sin 5-årsdag.


27.2.09

Kort till barn



Kortet ovan gick till en liten, snart 2-årig dam på hennes namnsdag för en tid sedan och kortet nedan gick till hennes bror som fyllde 3 år i går.

Nallen är utstansad med Sizzix stans på Big Shot.






26.2.09


Heavy metal


Mina kompisar M. och M. firade sina 50-årsdagar här för en tid sen och fick en ljuskrona av mej i present. Bakgrunden på fotot är urdålig, men kanske det syns hur ljuskronan ser ut. Den är gjord i svartglödgad ståltråd och dekorerad med kristaller och guldfärgade metallhjärtan.
Jag känner mej riktigt glad i dag. Köpte för en stund sen biljetter till Eagles' konsert i Helsingfors i juni i år. Det ska bli toppen att få höra sina idoler från förr. Jag vill att
det ska vara juni NUU.


25.2.09

Välkommen till min blogg. Jag kommer då och då att visa vad jag åstadkommer i pysselväg. Tyvärr räcker tiden inte till för bloggande varje dag, men jag gör så gott jag kan. Mina hobbyer för tillfället kretsar kring kortmakeri, smyckestillverkning, metalltrådsarbeten, glasarbeten i Tiffanyteknik och träarbeten. Hoppas du ska trivas i mitt sällskap.


Tervetuloa blogiini. Tulen silloin tällöin näyttämään askartelemiani juttuja, mutta valitettavasti aika ei riitä jokapäiväiseen bloggailuun. Tällä hetkellä suurin kiinnostuksen kohteeni on korttien tekeminen, sitten tulevat korut, metallilankatyöt, lasityöt (Tiffany) ja puutyöt. Toivottavasti viihdyt kanssani.


Welcome to my blog. Every now and then, when I have the time, I intend to show you what I do in my spare time. I love card making, but on my agenda is also jewellery making, wire works, stained glass works and wood work. Hope you will enjoy my company.