15.4.12

Pyssel med filttyg - Huopakangasaskartelua

För att ha några modeller att visa upp nästa vecka på pysselklubben för barn och för att få i gång hjärnverksamheten på ungarna gjorde jag några reflexer och andra dekorationer i filttyg.Bäst att börja med något enkelt,  så får ungarna själva fundera ut mer invecklade modeller om de har lust. Det är meningen att de här dekorationerna ska kunna fästas på rockar, mössor, hattar, sockor eller vantar. Antingen använder man dem som reflexer eller enbart som dekorationer. Största delen är utstansade med Big shot, jeepen är klippt för hand.


Lasten tulevaa askarteluiltaa varten tein etukäteen muutaman yksinkertaisen mallin, jotta lasten oma aivotoiminta lähtisi käyntiin ja he voisivat keksiä omia monimutkaisempia malleja. Näistä suurin osa on heijastimia ja yksi ainoa muu koriste takkiin, pipoon, hattuun, sukkiin tai lapasiin kiinnitettäväksi. Olen käyttänyt Big shotia ja Sizzixin stansseja.1 comment:

  1. De här är ju jättefina! Skulle jag ha fått göra så här fina reflexer när jag var barn skulle jag har varit helt salig. En annan var ju van med att det bara fanns reflexer från sparbanken...

    ReplyDelete