15.5.12

Scrapbooking med hjärta - en kreativ helg på Engelska skolan i Järfälla, Stockholm den 5 maj 2012

Jag hittade här tidigare i vintras information om en "tillställning" i Stockholm som genast väckte mitt intresse. På fem röda sekunder hade jag bokat plats på en av kurserna, och det skulle bli första gången jag deltog i nåt liknande utomlands. Men det var ju inte första gången jag styrde kosan mot Sverige när det gäller pyssel. Kan skryta med att ha varit i Leksand för några år sen på pysselmässa, eller vad det sen ska kallas.


Det som var extra intressant med kursen i Järfälla var att Ingvild Bolme skulle hålla den. Ingvild har talang som få att knåpa ihop de mest fantastiska alster. Kolla in hennes alster t.ex. här. Det fanns också möjlighet att gå kurser med två andra kändisar på området, nämligen Nathalie Kalbach och Christy Tomlinson. Eftersom kurserna kostade skjortan, var det bara att snällt välja en av dem, och det blev därför Ingvilds kurs.


Här ser vi Ingvild när hon ska börja undervisa oss kursdeltagare i konsten att göra en fantastisk layout.

...och här har vi några av Ingvilds ivriga kursdeltagare.

Jag tar mej friheten att länka till Maidens.nu-blogg, eftersom den innehåller all information om Ingvilds workshop, arrangörerna och annat som pågick under dagen. Det är ju onödigt att jag skriver på nytt det som redan är skrivet.


Stort tack till arrangörerna Scrapgalen, Scrap-perra, Mians scrap och design och Vilda-stamps. Arrangörerna skötte allt till belåtenhet, det enda som får ett minus är leverantören av material till Ingvilds kurs. Om hälften av alla grejor som ska finnas med på kursen saknas, så är det inte så lätt att slutföra ett projekt. Men ett plus till Perra som skickar grejorna till alla deltagare i efterskott.2 comments:

  1. Oj, det låter roligt det där! Jag har också lekt med tanken att åka utomlands på någon kurs. Men för mig är det Storbritannien eller USA som gäller, så det har nog bara varit fritt fantiserande ännu. Men kanske en vacker dag. :)

    ReplyDelete
  2. Det ÄR roligt. Det kostar ju en hel del, men det ger nog också en massa energi och inspiration när man lider av paltkoma i sitt pysslande :)

    ReplyDelete