18.12.12

Julkort nr 10-12/2012 - Joulukortti nro 10-12/2012

Det började bli smått panik förra veckan när inte ett enda julkort var gjort och almanackan berättade att vi redan var inne i mitten av december. Men på veckoslutet kom sen äntligen julkortsfabriken i gång på allvar. Det suckades och stönades en del, men varje ledig stund sattes på kortmakeri och det blev slutligen massproduktion i ordets rätta bemärkelse.  Antalet olika motiv blev inte så stort, men det blev totalt 28 kort på 2 dagar, och några ska det bli ytterligare. Har inte riktigt några möjligheter att stänga fabriken ännu och börja rulla tummarna. Var i går på Ikea och köpte 6 stora lådor som pysselmaterialet ska stuvas in i, för nu skulle det vara roligt att se hur pysselbordet ser ut när när det INTE är täckt med 100 kg pysselgrejor.

Kort nr 10 gjordes i 6 exemplar. Bakgrunden med snurrorna är embossad i en plastficka, och julstjärnan är utstansad med Big shot.


                
Kort nr 10Kort nr 11 gjordes i 7 exemplar. Järneken på blå kartong är embossad i en plastficka och alla ser väl att den vita blomman är en "julros", eller?

        
Kort nr 11

Kort nr 12 är smått halvfärdigt på fotot. Måste få till någon form av ram runt kanterna, men både lyktan och ljuset är utstansade figurer.

Kort nr 12


No comments:

Post a Comment